Annonse


Stjeler BitCoins fra Apple-maskiner

Sikkerhetsselskapet Securemac har avslørt en skummel ny trojane som prøver å lure bit-miners. Ikke last ned StealthBit Trojaneren heter «OSX/CoinThief.A», og den er bakt inn i BitCoin-programmet StealthBit. Den var å finne på utviklernettsiden GitHub, men er nå luket bort Noen med kallenavnet «thomasrevor» lastet ned opp med beskrivelsen «StealthBit – A nifty OS X App to send and receive Bitcoin payments on Stealth Addresses». Følger med Det som faktisk skjer når applikasjonen er installert er at den også installerer snoke-utvidelser til Safari og Chrome uten å varsle brukeren. Deretter følger den med, og sniffer opp, informasjon fra BitCoind-handelsplassene BTC-e og Mt. Gox for å kunne stjele e-penger. OSX/CoinThief.A har også mulighet til å oppgradere seg selv.   Kilder: Securemac IDG.se