ult field 1
Denne heter "ULT Field 1" og ikke LK-FEJN4143.

Annonse


Sonys navnekaos kan være over

Det var noe zen over Sony sine TV- og lydprodukt-avsløringer, men vi klarte ikke helt sette fingeren på det.

“Mer minneverdige” produktnavn

For navn som “Bravia 7 mini LED” og “BRAVIA Theatre Bar 9” er langt bedre navn enn FS-FEFAF78341. Ok, vi overdriver litt, men du skjønner greia: Sony har lenge vært famøse for lange produktnavn man må sette seg inn i for å skjønne. Vi burde kanskje ha roset Sony allerede for en uke siden da de introduserte sin nye serie “ULT Power Sound” med navn som “ULT TOWER 10” og “ULT Wear,” men tenkte ikke noe mer over det og trodde kanskje at de lange produktnavnene ville dukke opp i andre produkt-serier. Men nei, dette skal være en ny strategi, så får vi bare håpe det gjelder alle deler av selskapet.

“WF-1000XM5 og WH-1000XM5 er én bokstav fra hverandre, men svært forskjellige produkter,” som påpekt av Engadget. Til avisen uttaler Sony at “hovedgrunnen til Sonys nye navnekonvensjon er å utvide anerkjennelsen ved å ta i bruk et mer minneverdig og forståelig navn for kundene.” Takk, Sony. Bedre sent enn aldri.

Annonse