sony party
Sony guffer på med party-høyttalere i ulike størrelser og et par hodetelefoner.

Annonse


“Untz, untz, untz!”

“ULT Power Sound” er den nye serien med høyttalere og en hodetelefon fra Sony. Og gjett hva Sony fokuserer på denne gang? Du har rett: bass! Serien består ved debuten av ULT TOWER 10, ULT FIELD 7, ULT FIELD 1 og hodetelefonene ULT WEAR.

Priser og tilgjengelighet

 • ULT TOWER 10 er tilgjengelig i svart fra april 2024 med en veiledende pris fra 13 000 NOK.
 • ULT FIELD 7 er tilgjengelig i svart fra april 2024 med en veiledende pris fra 6 500 NOK.
 • ULT FIELD 1 er tilgjengelig i svart, forest grey, offwhite og oransje fra april 2024 med en veiledende pris fra 1 800 NOK.
 • ULT WEAR hodetelefoner er tilgjengelig i svart, forest grey og hvit fra april 2024 med en veiledende pris fra 2 300 NOK.

ULT Tower 10 er den aller største party-høyttaleren. Sonys store poeng med høyttalerne er to bass-modus i tillegg til at også denne kan fungere som gitar- og karaoke-forsterker: “Forbedre alle dine lave frekvenser for eksepsjonell bass. Nyt to forskjellige bass-lydmoduser. Bruk ULT-knappen for dyp bassforsterkning for lavfrekvent lyd som får hjertet ditt til å skjelve, med ULT1. ULT2 gir kraftig bass for å følge takten og få deg til å danse.”

 • Sound Field Optimization – Oppdager støy og endrer automatisk lydinnstillingen for å levere klar musikk, selv når du er omgitt av andre lyder.
 • 360° Party Sound and 360° Party Light – 360° partylyd som bærer kraftig lyd til hvert hjørne av rommet. Med sin livlige belysning, lyser ULT TOWER 10 opp alle hjørner av festen. Den synkroniseres til og med med musikken for å skape en ekte festivalfølelse.
 • Karaoke-, gitar- og TV-lydforsterker – Ta med deg favorittlåtene dine, takket være den medfølgende trådløse mikrofonen. I tillegg får du full kontroll over lyden, med ekko- og tastekontroller på toppanelet. Du kan koble til en annen mikrofon for en duett, eller en gitar for å spille med, ved å bruke ULT TOWER 10 som forsterker. TV Sound Booster forbedrer lyden fra TV-en.
 • Party Connect – Koble opptil 100 kompatible høyttalere for å synkronisere musikk og lys gjennom Party Connect. Fyll ethvert sted med kraftig lyd for å skape den ultimate feststemningen.

ULT Field 7 er mindre: “Gjør dagen din bedre med en bass som sparker fra seg, og uttrykksfull belysning, uansett hvor du går. ULT FIELD 7 lar deg ta festen hvor som helst, takket være den vanntette og støvtette konstruksjonen, og en lang batterilevetid. Du kan også koble til en mikrofon for å synge karaoke mens du er på farten.” Høyttaleren har det samme som 10 av funksjoner, men også ekstra god batterilevetid: Hold en fest hvor som helst, over lang tid, takket være opptil 30 timer batterilevetid. Med hurtiglading får du tre timer spilletid på ti minutter. IP67 vanntett og støvtett rating gjør at du kan holde festen utendørs. Høyttaleren er også saltvannsresistent, som gjør at du også kan ta festen på stranden.

Sony om Field 1:

Ta med deg favorittlåtene dine over alt, med forbedret bass innebygd i en kompakt pakke med ULT FIELD 1. Komplett med en flerveis stropp for enkel bruk, kan du ta med deg denne vanntette, støvtette og støtsikre høyttaleren hvor som helst, og over lang tid takket være lang batterilevetid.

ULT FIELD 1 nøkkelfunksjoner:

 • ULT POWER SOUND – Skru ULT POWER SOUND på for en forbedret bass.
 • Hvor som helst, uansett ­­– ULT FIELD 1 er den perfekte partner uansett hvor du er. Designet for å være bærbar med opptil 12 timer batterilevetid så du kan nyte sangene lenger. I tillegg har den en flerveisstropp, IP67 vanntett og støvtett rating, støtsikkert design og saltvannsmotsand, som lar deg ta med deg høyttaleren overalt, både innendørs og utendørs.
 • Farger som passer stilen din – Med fargene Svart, Off white, Forest Grey og Orange å velge mellom, kan du finne fargen som passer din stil.
 • Valg av layout – ULT FIELD 1 er designet for å fungere når den står oppreist eller lagt på siden, for best mulig utnyttelse av plassen – selv når plassen er begrenset.
 • Brukervennlighet – Enkel å bruke og koble til med innebygd mikrofon, så du også kan snakke i telefon med ULT FIELD 1 som høyttaler. Også med ekkoavbrytende teknologi for klarere samtaler.

Hodetelefonene

Selv Wear har to ulike bass-funksjoner: “Trykk på ULT-knappen for kraftig lyd. ​ULT1 gir dyp, lavfrekvent bass, og ULT2 gir kraftig bass.”

 • Designet for kraft – De drives av Sonys integrerte Processor V1, den samme prosessoren som finnes i Sonys prisbelønte 1000X-serie, og en driverenhet designet for ULT POWER SOUND-serien, for å produsere urokkelig energi, enorm resonansbass og krystallklare detaljer.
 • Støyreduksjon – Med Dual Noise Sensor-teknologi og den integrerte V1-prosessoren tar ULT WEAR støyreduksjon til neste nivå. Nå kan du virkelig stenge verden ute og nyte en fest for én – bare deg og musikken din.
 • Komfortabelt design – Hodetelefonene er komfortable med myke øreputer og mer plass rundt ørene, men gir likevel kraftig lyd av høy kvalitet. ULT WEAR har et sammenleggbart design og leveres komplett med bæreveske.
 • Daglig bruk – ULT WEAR utstråler funksjon, form og egenskaper. En sensor setter musikken din på pause når du tar dem av, og starter igjen når du tar dem på. Bluetooth® pares med to enheten samtidig.

Annonse