surfshark apple tv
Også Surfshark har app til Apple TV nå etter NordVPN sin lansering. Bilde: Surfshark

Annonse


Utfordrer med konkurrent-app

Artikkelen inneholder annonselenker

Som NordVPN har Surfshark lansert sin egen Apple TV-app til Apple TV 4K og Apple TV HD. Merk at tvOS 17 er et minstekrav.

Surfshark sin Apple TV app ble lansert i dag

Appen gjør det mulig å styrke personvernet mens man strømmer, og fungerer gratis med Surfshark uten ekstra kostnad. Tjenesten har over 3200 servere i 100 land, inkludert Norge, USA, Frankrike og Storbritannia.

“Hos Surfshark er vi forpliktet til å sikre at brukerne har den ytterste kontroll over deres online personvern. Med introduksjonen av Surfshark VPN for Apple TV kan brukere nå nyte et ekstra lag med privatliv mens de strømmer favorittinnholdet sitt. Vi forstår den økende bekymringen rundt nettsporing, spesielt i dagens datadrevne landskap. Surfshark VPN for Apple TV er et bevis på vår dedikasjon til å tilby omfattende personvernløsninger for brukere over hele verden,” forklarer Justas Pukys, VPN-produktsjef hos Surfshark.

Ikke helt overraskende så er håpet til tjenesten at man skal bli medlem, fordi man kan plukke abonnement direkte på Apple TV. Deretter logger man på direkte fra TV-en. Surfshark tilbyr også VPN-apper for Chrome, Firefox, iOS, macOS, Android, Windows, Linux og FireTV, Edge med ubegrensede samtidige tilkoblinger for brukere.

Har man en eldre Apple TV kan man bruke “smart DNS” i stedet:

Annonse