fallout 4
Allerede på tampen av måneden kan PC- og konsoll-spillere, inkludert den forrige generasjonen, oppgradere Fallout 4.

Annonse


Stor-oppgraderer klassiker

Bethesda har annonsert de oppgraderer Fallout 4 for PC og konsoller, og forbedringene kommer allerede 25. april

Artikkelen inneholder annonselenke

Forbedret oppløsning på konsoller

Oppdateringene er gratis på Xbox Series X og S samt PS5 og 5. Spillet blir også Steam Deck-verifisert. Oppdateringen på konsoller legger til opptil 60 FPS, i tillegg til valg mellom ytelse og kvalitets-modus, stabilitets-forbedringer og feilrettinger. Selv PS4 og Xbox One-spillere får gratis-oppdatering som gjør spillet mer stabilt, fikser pålogging og retter feil i oppdrag.

På PC legges det til støtte for brede skjermer og ekstra brede skjermer. I tillegg feilrettes “Creation Kit” og flere oppdrag. Steam, Microsoft Store og GOG versjonene får også stabilitetsfeilrettinger, mods og feilrettinger. Bethesda gjør også spillet tilgjengelig for handel hos Epic Games.

Annonse