beeper
Beeper er handlet av selskapet som blant annet eier Wordpress.

Annonse


Tirret på seg Apple, nå er de kjøpt av WordPress-eier

Automattic, selskapet bak WordPress, har handlet Beeper.

Irriterte Apple

Selskapet skapte litt furore i desember da de lanserte Beeper Mini som gjorde det mulig, en kort stund, å levere iMessage-meldinger på Android:

“Du husker sikkert Nothing sitt stunt i samarbeid med Sunbird for å kunne sende- og motta iMessage-meldinger på Phone 2. Det hele endte i fiasko etter at store sikkerhetshull ble oppdaget. Men utviklere fortsetter å prøve seg. Det nyeste stuntet er Beeper Mini som lurte til seg iMessage-meldinger fra push-systemet fra Apple – vi tenker det samme: det måtte jo skje at tjenesten ble tatt av lufta. Ifølge selskapet brukte utviklerne “falsk legitimasjon” for å få det til, og at det derfor utgjorde en større sikkerhetsrisk for brukerne.”

Apple uttalte den gang at “vi tok skritt for å beskytte brukerne våre ved å blokkere teknikker som utnytter falsk legitimasjon for å få tilgang til iMessage. Disse teknikkene utgjorde betydelig risiko for brukersikkerhet og personvern, inkludert potensialet for eksponering av metadata og muliggjøring av uønskede meldinger, spam og phishing-angrep. Vi vil fortsette å gjøre oppdateringer i fremtiden for å beskytte brukerne våre.”

Annonse


beeper
Beeper har støtte for en lang rekke chatte-nettverk.

Blir en del av Automattic

Men selv om selskapet ikke kom noen vei, noe som ikke overrasker noen, har de programvare som er interessant uansett – det er i det minste hva WordPress mener som har handlet selskapet for Beeper som er en universal chatte-app som fungerer på tvers Android, iPhone, iPad, ChromeOS, macOS, Windows og Linux.

Desto mer interessant er den massive støtten for chatte-nettverk:

 • Whatsapp
 • Facebook Messenger
 • Twitter
 • Android SMS
 • Google Messages (SMS/RCS)
 • Telegram
 • Signal
 • Matrix
 • Slack
 • Google Chat
 • Instagram
 • IRC (Libera.chat)
 • Discord
 • LinkedIn

“Dette er en stor greie. Automattic øker innsatsen på chat etter anskaffelsen av Texts.com i fjor, en meldingsapp med et lignende oppdrag. Våre team og produkter vil smelte sammen, og jeg vil ta på meg rollen som leder for teamet som sjef for meldinger. Det vil ta litt tid for oss å integrere og kombinere krefter under Beeper-merket. Vi har store planer! Jeg er veldig spent på fremtiden for chat,” uttaler Beeper-sjef Eric Migicovsky.

Annonse