star wars outlaws
Mange er spente på hva Massive har fått til med Star Wars Outlaws.

Annonse


OPPDATERT: Ser utrolig ut – krever nett under installasjon

Ubisoft Japan lastet opp en historie-trailer for Star Wars Outlaws (som ser flott ut,) og mer enn de burde ha gjort.

Først publisert 9. april.

Oppdatert, 10. april, 07:42:

Star Wars Outlaws (Snowdrop Engine fra Massive)-teamet samarbeider med Nvidia, og tilbyr derfor grafikk-teknologi fra selskapet. Nå har Nvidia avslørt hva og publisert skjermbilder som ser så flotte ut.

Annonse


Det er samtidig avslørt at spillet krever nett-tilkobling ved installasjon. Det samme krever Avatar: Frontiers of Pandora grunnet en oppdatering som kreves ved start.

  • DLSS 3
  • Ray Tracing – Ray-Traced Global Illumination
  • Reflex
  • RTX Direct Illumination (RTXDI)

Oppdatert, 19:06:

Det er nå offisielt spillet kommer 30. august og tre dager tidligere for de som betaler mer.

Det er allerede rapportert Star Wars Outlaws lanseres sent i år

For i video-beskrivelsen stor det å lese at spillet lanseres 30. august, deretter ble videoen satt til privat – det får oss til å tro at det var mer enn en “placeholder,” og at de faktisk avslørte noe de ikke burde ha gjort. Noe som underbygger nettopp det er at det også skal tilbys “Gold” og “Ultimate”-utgaver. Handler man en av disse kan man spille tre dager før, 27. august.

Spillet, som utvikles av Ubisoft Massive, Ubisoft Paris og Ubisoft Romania, omtales av Ubisoft som det første åpen-verden FPS-spillet i Star Wars-universet:

“Utforsk forskjellige planeter over hele galaksen, både ikoniske og nye. Risiker alt som Kay Vess, en ny skurk som søker frihet og midler til å starte et nytt liv, sammen med kameraten Nix. Kjemp, stjel og overliste deg gjennom galaksens kriminalitetssyndikater mens du slutter deg til galaksens mest ettersøkte.”

Se historie-traileren klokka 18:00:

Annonse