star wars outlaws
Star Wars Outlaws lanseres neste år og kan bli spillet alle fans har ventet på.

Annonse


Det ser fantastisk ut

Massive Entertainment har et Star Wars-spill på vei. Det heter Outlaws, er åpen verden, og vi skrev om det først 12. juni.

Dette ser lovende ut

Det er massiv (he he) interesse rundt spillet fordi 1) det er et åpen-verden spill, 2) det ser utrolig ut og 3) det presenterer seg selv som mye mindre glattpolert og røffere i den visuelle stilen og historiefortellingen enn mange andre spill i universet. Dessuten, hvem har vel ikke lyst til å være banditt og gjøre sin egen greie i dette universet? Kort fortalt: dette kan være spillet Star Wars-fansen virkelig ønsker seg, selv om Respawns Jedi-spill også er meget bra. Spillet utvikles i samarbeid med Lucasfilm.

Vi mener også det er positivt det er nettopp 26 år gamle Massive som har fått den store oppgaven. Svenskene kan det å kombinere åpen verden med historier, det har de bevist med de to Division-spillene, og nå kan du se mer fra spillet i videoen under.

Opplev det første åpne verden Star Wars-spillet noensinne, satt mellom hendelsene The Empire Strikes Back og Return of the Jedi. Utforsk ulike planeter over hele galaksen, både ikoniske og nye. Risiker alt som Kay Vess, en ny skurk som søker frihet og midlene til å starte et nytt liv, sammen med kameraten Nix. Kjemp, stjel og overlist deg gjennom galaksens kriminalitetssyndikater mens du slutter deg til galaksens mest ettersøkte.

Ubisoft

Prosjektet ble først annonsert januar 2021. Star Wars Outlaws lanseres neste år til PC og den nyeste konsoll-generasjonen.

Annonse