apple watch ultra
Apple skal i flere år ha prøvd å bringe Watch til Android, men klarte det visstnok ikke grunnet tekniske utfordringer. Bilde: ITavisen

Annonse


Apple jobbet med noe sprøtt i hemmelighet

Ovenfor Apple-bloggen 9To5Mac bekrefter Apple at de brukte tre år på et spesielt Android-prosjekt.

“Tekniske begrensninger”

Planen var nemlig å lansere Watch til Android. Opplysningen ble kjent etter at det amerikanske Justisdepartementet saksøker Apple – søksmålet inkluderer Watch:

“Reduserer funksjonaliteten til smartklokker som ikke er fra Apple. Apple har begrenset funksjonaliteten til tredjeparts smartklokker slik at brukere som kjøper Apple Watch står overfor betydelige utgifter hvis de ikke fortsetter å kjøpe iPhones.” Også meldinger nevnes, men Apple skal støtte RCS senere i år, så vi lurer på hva som vil skje med punktet i søksmålet.

Ovenforr 9To5Mac sier Apple at de prøvde, men at de måtte stoppe grunnet “tekniske begrensninger,” men noe mer utover det vet vi ikke om prosjektet. Mark Gurman rapporterte vi i fjor at selskapet prøvde å bring Watch til Android. Det er mulig vi får vite mer om nøyaktig de droppet forsøket.

Annonse