ipad pro m2
iPad Pro ble sist oppgradert i oktober 2022 med M2-brikke.

Annonse


OPPDATERT: Hevder datoen er feil

Dette iPad Pro-ryktet er nytt, men gir absolutt mening.

Først publisert 20. mars.

Oppdatert, 21. mars, 06:55:

Mark Gurman mener at 26. mars datoen ikke stemmer. Ingen mer informasjon foreligger fra Gurman i skrivende stund, men vi tror vi får vite mer snart.

Annonse


Er dette årsaken til et potensielt pris-sjokk?

For Apple har visstnok planer om å gi kundene valget mellom vanlig matt skjerm på nye iPad Pro OLED det er ventet Apple skal introdusere 26. mars. Apple gir allerede et lignende valg med Studio Display: standard glass eller glass med nanotekstur som hever prisen fra 18 990 kroner til 22 490 kroner.

Flere av dere husker kanskje ryktene om at iPad Pro OLED kan bli ekstra dyre og kan øke med 7000 kroner. Nå som vi har hørt dette ryktet kan det være nanotekstur-modellene det ble referert til i pris-lekkasjen, men at de med glossy panel ikke blir dyrere eller kanskje ikke så mye dyrere som dagens modeller:

“Uansett, må mener The Elec og en koreansk kilde at Apple kommer til å øke prisen fra 799 dollar for 11 tommeren til hele 1500 dollar og 1800 dollar for 13 tommeren som nå koster fra 1099 dollar i USA. Det er også snakk om 2000 dollar, men det er trolig for en modell med mer lagringsplass,” skrev vi i januar i år.

Kan komme til iPhone 17 Pro

I tillegg til glossy OLED-panel vil matt tilbys kanskje i kombinasjon med anti blått lys for en mer behagelig opplevelse. Matte skjerm-beskyttere er populært blant iPad-eiere, så det gir absolutt mening at Apple ønsker å tilby noe slikt, spesielt fordi de allerede gjør det med et annet produkt i pro-segmentet. Merk at det ikke er noen garanti for at det er nanotekstur-teknologi som blir å finne i nettbrettene. Det er ikke kjent om iPad Air også kan leveres med matt skjerm, men for oss høres det lite sannsynlig ut.

Det ble nylig ryktet at iPhone 17 får en ekstra slitesterkt skjerm – det er samtidig ryktet at disse modellene får anti-reflektiv teknologi. iPhone 16 Pro og Pro Max får større skjermer og mindre rammer.

Annonse