galaxy ring
Galaxy Ring ventes i august, og Samsung har troen på langt bedre salg enn det konkurrenten har fått til.

Annonse


Samsung tror salget vil ta helt av

Finske Oura, den ledende produsenten av smartringer, solgte kun 400 000 av dem frem til mars 2022 etter lanseringen på Kickstarter i 2015.

Produksjonen av Galaxy Ring starter visstnok i mai

Nå hevder ETNews at Samsung har bestilt 400 000 Galaxy Rings for en antatt lansering i august. Det er samme måned selskapet tradisjonelt lanserer nye Z Fold og Z Flip. Ringen som blant annet vil følge med på aktivitetsnivået til brukeren, vil ikke fungere med iPhone, men kan fungere sammen med Galaxy Watch. Det er ikke kjent hvilke Android-mobiler som er støttet utover Samsungs egen Galaxy-serie.

Galaxy Ring.

Vi kjenner ikke til detaljene enda

Galaxy Ring ble snik-annonsert som et ekstra-produkt i forbindelse med S24-lanseringen tidlig i januar, men lite er kjent om produktet – Samsung publiserte flere bilder sent i februar og utdypet litt:

“Ved å samle inn data gjennom avansert sensorteknologi, får du en dypere, mer helhetlig forståelse av helsen din med forbedret innsikt og integrerte tredjeparts helsedata. Og som alltid forblir dine personlige data på Galaxy-enhetene sikre takket være Samsung Knox sikkerhetsplattform,” forklarte Samsung den gang.

Vi har tidligere rapportert at smartring-segmentet vil være perfekt for Apple fordi ringene er billige å produsere, men kan spille på Apples fokus på design og koble seg eksklusivt mot Apple Watch og iPhone. Det er avslørt at også Apple er interesserte i en smartring, men ifølge Mark Gurman utvikler ikke konkurrenten et slikt produkt i skrivende stund.

Annonse