galaxy ring
Galaxy Ring lanseres senere i år.

Annonse


Hva synes du?

“Planlagt for lansering senere i år, representerer Samsung Galaxy Ring ikke bare en teknologisk innovasjon, men er også en manifestasjon av Samsungs visjon om en intelligent digital helseplattform. Galaxy Ring vil bli fullt integrert i Samsung Galaxy-økosystemet av enheter og tjenester,” heter det fra Samsungs norske presse-tjeneste i forbindelse med Galaxy Ring.

Er ment å være på 24 timer i døgnet

Selv om selskapet er klare til å vise frem flere bilder, er det ikke mer teknisk informasjon, lanseringsdato eller pris om produktet å få riktig enda, men de varsler de skal avsløre mer under Mobile World Congress som jo startet i dag. Produsenten avslører de samarbeider med partnere slik at man for eksempel kan optimalisere søvnen bedre ved at smart-produktene til selskapet kommuniserer med madrasser som styrer temperaturen.

“Som et nytt tillegg til vår bærbare portefølje, vil Galaxy Ring tilby brukere en helt ny måte å forenkle hverdagsvelværet på, og gi dem større innsikt og flere måter å forstå seg selv på dag og natt. Med Galaxy Ring kan brukere omfavne en uovertruffen opplevelse under hvert trinn av velværereisen, samtidig som de leveres i låst trinn med Samsungs bredere visjon for en mer tilkoblet, integrert og sømløs digital velværeplattform,” forklarer Samsung.

Ved å samle inn data gjennom avansert sensorteknologi, får du en dypere, mer helhetlig forståelse av helsen din med forbedret innsikt og integrerte tredjeparts helsedata. Og som alltid forblir dine personlige data på Galaxy-enhetene sikre takket være Samsung Knox sikkerhetsplattform.

Samsung

Det er avslørt at også Apple er interesserte i en smartring, men ifølge Mark Gurman utvikler ikke konkurrenten et slikt produkt i skrivende stund.

Annonse