sea of thieves playstation
Playstation-fansen kan ikke vente med å spille Sea of Thieves 30. april.

Annonse


Xbox-spill til Playstation banker alle

Sea of Thieves, Hi-Fi Rush, Pentiment og Grounded er på vei til Playstation. Dette er ikke nye AAA-spill, men det er en begynnelse for Microsoft som har satt en ny kurs for Xbox.

Fire år gamle Sea of Thieves knuser Playstation-toppspill

I disse dager diskuterer selskapet internt hvilken visjon de har for fremtiden, og hvor mye fokus det skal være på Xbox-maskinvare lengre frem i tid. For det er neppe slik at Xbox-konsoller forsvinner med det første (det kommer nye i år med kjappere WiFi og mer lagringsplass,) men med AI, strømming og skyen, er det klinkende klart at selskapet står ved et veiskille og må tenke annerledes – det hele understrekes av den dystre statistikken som avslører at de ligger bak Nintendo og Sony i antallet solgte konsoller.

Nå har @BenjiSales på X avslørt hvilke av Xbox-spillene som er mest populære på forhåndsbestillings-listen i USA; og det utrolige er ikke at det er Sea of Thieves, men at spillet er mer etterlengtet enn The Show 24, Star Wars Battlefront i ny-utgave, Dragon’s Dogma, Elden Ring-utvidelsen Shadow of the Endtree og Team Ninja-spillet Rise of the Ronin til Playstation 5 som lanseres 22. mars. Det lover godt for Microsoft, men i det lange løp kanskje ikke like bra for Xbox-maskinvare.

Playstation-fansen hungrer etter Sea of Thieves. Spillet lanseres til Sonys nyeste konsoll 30. april.

Annonse