samsung windows ai
Microsoft fortsetter AI-forbedringene i Windows, og skal nå koble Copilot mot Android-mobiler som er tilkoblet Windows-maskiner.

Annonse


Windows 11-hemmelighetene avslørt av Samsung

Forrige uke bekreftet Microsoft et spennende Surface og AI-event 21. mars.

Kobler sammen Copilot og telefonkobling-appen

Selskapet skal snakke om Copilot og de nye Surface-maskinene myntet på bedrifter – Surface OLED-maskinene skal visstnok vises frem på et senere tidspunkt, i løpet av våren. Som det påpekes av Microsoft-bloggen Neowin bekrefter nå Samsung, for tidlig på sin Galaxy Book4-nettside, at Copilot får en rekke forbedringer i det som kanskje er 24H2-oppdateringen:

  • Minn meg på hva Smith sa i den siste meldingen
  • Kopier lenken fra Smiths melding
  • Svar til Shawn og skriv “Ikke noe problem!” i en melding
  • Kopier Printworks sin e-postadresse
  • Slå opp etter Printworks sin kontakt
  • Skriv et e-postutkast til Printworks for å be om et tilbud

“Microsoft Copilot gjør meldingene dine om til handlinger gjennom enkle chat-kommandoer. Koble Galaxy-telefonen din til Copilot for personlig AI-hjelp som kan administrere oppgaver, oppsummere meldinger og til og med sende tekstmeldinger direkte fra PC-en,” kommuniserer Samsung som bekrefter at mulighetene blir å finne fra våren i år med Book4-serien som har en dedikert AI-brikke, en “Neural Processing Unit.”

Book4 får mulighet til å koble sammen Galaxy Tab for å bruke den som en skjerm nummer to, og mulighet til å bruke Galaxy-mobilen som nett-kamera – begge funksjoner Apples økosystem har tilbudt en stund. Lenovo og Motorola annonserte det samme forrige måned.

Annonse