lenovo motorola smart connect
Lenovo og Motorola har gått sammen om "Smart Connect" for å kunne styre ulike enhetstyper med ett sett mus og tastatur, og det mer som mobilen som nettkamera.

Annonse


Du vil elske de gjør som Apple

Lenovo og Motorola har avslørt “Smart Connect” på MWC 24.

Deling av tastatur og mus på tvers av enheter

Dette er en programvareløsning som “samler digitale økosystemer for å lage en sømløs opplevelse på tvers av enheter. Kunngjøringen viser selskapenes fokus på å levere smartere programvareløsninger for alle.” For å ikke gå rundt grøten: du vil kunne navigere mellom PC, nettbrett og mobil med kun ett sett med tastatur og mus, altså akkurat det Apple har tilbudt en stund med “Universalkontroll.” Vi er glade dette kommer til Windows og Android-økosystemet i økende grad.

Det er også, blant annet, mulig å bruke mobilen som nett-kamera:

  • Sveip for å strømme: Overfør appaktiviteter på tvers av enheter med bare et sveip. Brukere kan se en video på et nettbrett og fortsette der de slapp på PC-en, eller begynne å lytte til en podcast på en Motorola-smarttelefon mens de jogger, og fortsette på en annen enhet når de kommer hjem.
  • Synkronisering av varsler: Hold følge med meldinger og varsler på alle enheter slik at brukere er oppdatert uten at de trenger å bytte mellom enheter.
  • Delingshub: Del filer og media enkelt på tvers av kompatible enheter, med forskjellige operativsystemer som strømlinjeformer oppgaver, for alt fra reiseplaner til notater. Med Share Hub kan elever få tilgang til og dele store filer på tvers av enheter uten at det tar opp mye plass.
  • Smart utklippstavle: Fjern behovet for å bruke en meldingstjeneste for å kopiere bilder til en annen enhet ved å kopiere og lime inn tekst eller bilder på tvers av telefoner, PC-er eller nettbrett som om det var én enhet.
  • Enkel tilkobling: Gjør telefonen til en HotSpot for umiddelbart tilgjengelig og beskyttet internett-tilkobling for et nettbrett eller en PC uten styret med å legge inn passord.
  • Webkamera: Dra nytte av høyoppløste kameraer og gjør en smarttelefon om til et webkamera for videosamtaler eller livestreaming, for en bedre ekstern arbeidsdag. Brukere kan også maksimere videosamtaler fra telefonen ved å flytte dem til en storskjerm.
  • Mer plass til jobb og fritid: Forsterk alt en Motorola-enhet kan gjøre. Forbrukere kan strømme videoer, spille spill eller starte et mobilt skrivebord fra enheten sin på en smart TV.

Smart Connect kommer til å introdusere nye opplevelser og muligheter for brukerne. Det blir tilgjengelig på alle Lenovo PC-er som kjører Windows 10 eller nyere via Microsoft Store, og på utvalgte Lenovo-nettbrett og Motorola-enheter via Google Play Butikk. 

Lenovo

Selskapet melder at vi får vite mer om “enhetskompatibilitet på lanseringstidspunktet.” Når er det? Vi vet ikke enda, men lover å holde deg oppdatert.

Annonse