z flip6
Z Flip5 ble lansert i august, så vi forventer at oppfølgeren, som blir langt tykkere, lanseres i omtrent det samme tidsrommet, men med bedre batterilevetid. Bilder og video: SmartPrix

Annonse


Ingen vet hvorfor den blir så tykk

Nye Galaxy Z Flip6 har lekket.

Oppdatert, 11:15:

Det er selvsagt Flip, og ikke Fold, saken handler om. Artikkelen er oppdatert.

Blir tykkere, men hvorfor?

Igjen er det OnLeaks og SmartPrix som leverer en haug bilder fra alle mulige vinkler. Når man tar en kjapp titt på den, er det vanskelig å se noen som helst endringer, men tallenes tale avslører en annen virkelighet: en økning i tykkelse fra 6,9 mm til 7,4 mm. Det er uvanlig at mobiler blir så mye tykkere, og “ingen” vet hvorfor Samsung tar dette grepet.

En teori, fra GalaxyClub, er at batteristørrelsen økes fra 3700 mAh til 4000 mAh. Utover dette og 6,7″ og 3,4″ skjermer, finner vi Snapdragon 8 Gen 3. Vi må vente til neste års modell for Snapdragon 8 Gen 4 (4 nm) som er avslørt at annonseres i oktober. Det er ventet den skal brukes 1 x Cortex-X4 kjerne @ 2,9GHz, Oryon CPU, og at grafikken drives av Adreno 735-brikken.

Google lader opp til lansering av Pixel Fold 2, og som Pixel Pro 9 oppgraderes designet i langt større grad enn 6. generasjon Fold.

Samsung finner ikke opp hjulet på nytt denne gang heller, men i motsetning til Fold5 er den langt større utenpå-skjermen den største nyheten blant selskapets brette-mobiler. Pluss-poeng for god ytelse og et pent design.

ITavisen, 11. august, 2023

Annonse