nintendo switch oled
Nintendo Switch 2 kommer ikke før tidlig neste år.

Annonse


OPPDATERT: Dette Switch 2-ryktet vil glede deg

Eurogamers kilder bekrefter at Switch 2 er utsatt til første kvartal 2025.

Først publisert 19. februar.

Oppdatert, 26. februar, 14:37:

En ny rapport fra Nikkei hevder at Switch 2 lanseres mars neste år med det samme hybrid-designet og en noe større skjerm. En mars-lansering er hyggelig lesning etter at konsollen ble utsatt fra vinteren 2024 til neste år.

Annonse


Kildene er sikre

Nintendo har faktisk ikke noe tidspress: Switch 1 selger fremdeles best av de tre konsollene, hjulpet av selskapets eksklusive spill som som regel alltid får nærme toppscore av anmelderne. Men konsollene, altså inkludert OLED-modellen, begynner å avsløre seg selv som for teknisk utdaterte selv for Nintendos strategi – de er nødt til å det minste oppdatere til 4K-oppløsning. Konsollen skal være kraftig nok til å kjøre Call of Duty er det tidligere avslørt.

Tilbake til ryktene, som nå er langt mer håndfaste: både Eurogamer, som nevnt, og Video Games Chronicle hevder lanseringen skjer tidlig neste år. Hvor har de dette fra? Det er spill-utgivere som sier at Nintendo nylig briefet tredjeparts-utviklere til Switch at de har flyttet lanseringen fra sent i år til tidlig neste år. Dette betyr at Nintendo fremdeles vil holde seg innenfor det samme finans-kvartalet.

Det er fremdeles flere spill på vei til Switch 1, som Princess Peach i mars, Luigi’s Mansion 2 og Paper Mario: A Thousand Year Door.

Flere detaljer rundt konsollen ble avslørt i september i fjor da den skal ha blitt vist frem på Gamescom – allerede i juli samme år skal utviklere hatt tilgang til maskinvare:

“Det er flere avsløringer: ifølge lekkasjene støtter Switch 2 som ble vist frem for utviklere i august DLSS 3.1 og maskinen har 12GB RAM (mer enn Xbox Series S sine 10GB, men mindre enn X sine 16GB) med muligheter for ray tracing.”

Annonse