oura ring
En Apple Ring gir perfekt mening, men vi tror selskapet vil vente å se hvordan Samsung gjør det i markedet. Avbildet: Oura fra finske Oura Health Oy.

Annonse


Det vil være perfekt for Apple

Smart-ringer har vært på markedet i mange år, men har ikke eksplodert i bruk.

“Apple Ring” høres perfekt ut

Med andre ord er det en produktgruppe som er typisk Apple å være interesserte i. Ikke bare vil smartringer passe perfekt inn i helse-fokuset til selskapet, spesielt med Watch, men slike ringer kan selges som luksus-produkter i mange ulike pris-segment og fungerer som et smykke der Apple kan komme inn og skape et elegant luksus-produkt som synkroniserer med iPhone og Watch.

At Samsung som skal lansere en “Galaxy Ring” er enda mer perfekt: selskapet vil kunne observere hvordan den koreanske giganten klarer seg i markedet med det nye produktet, og gjøre forbedringer i sine prototyper, eller droppe hele greia om det flopper.

Hva i alle dager er Apples “digitale stein”?

Apple har allerede en rekke patenter på digitale ringer, og har nylig søkt om ytterligere patenter i forbindelse med NFC-teknologien i disse. “Det virker sannsynlig at kommersialisering er nært forestående,” uttaler en insider ovenfor koreanske ET News. Hva angår Galaxy Ring ventes produktet å entre masseproduksjonsstadiet i andre halvdel i år, og lanseres kanskje samtidig med Galaxy Z Fold6 og Flip6 i september.

Illustrasjon: Patently Apple

Annonse