galaxy ring
Galaxy Ring lanseres senere i år, utover det er ikke pris eller funksjoner kjent.

Annonse


Avslørte sitt hemmelige produkt til slutt

Analytiker Avi Greengart fikk som en av veldig få se et ikke-annonsert Samsung-produkt i går i forbindelse med Galaxy S24-lanseringen. Produktet var prikken over i-en for showet i går.

“Galaxy Ring lanseres senere i år”

“Jeg fikk hands-on med prototyper av Samsung #GalaxyRing. Jeg fikk ikke lov til å ta bilder, men den er latterlig lett, kommer i størrelser opp til 13, og er foreløpig planlagt i tre utførelser. Imponerende ingeniørkunst. Lansering “senere i år,” pris TBD.”

Prisen er altså ikke kjent, men selskapet føler seg tilsynelatende selvsikre nok til å vise frem produktet før den offisielle annonseringen og lanseringen på tampen av showet. De avslørte også mer til Greengart enn de ønsket å masse-kommunisere selv. Det gir mening å lansere et slikt produkt samtidig som de annonserte Galaxy AI og et AI-samarbeid med Google.

Ringer som dette som følger med på aktivetet og puls er ikke super-mainstream, men finske Oura har hatt relativt stor suksess med Oura Ring:

“Fra søvn, aktivitet til å overvåke hjertefrekvensen eller oksygennivået i blodet natten over, Oura låser opp innsikt for å hjelpe deg med å forbedre helsen din hver dag,” oppsummerer de sin ring. Forvent derfor at Samsungs ring kan det samme, kanskje i kombinasjon med Galaxy AI på en eller annen måte.

Annonse