Silent Hill: The Short Message
Vi vet ikke når ny-utgaven av Silent Hill 2 kommer, men i det minste kan man spille dette gratis nå.

Annonse


OPPDATERT: Du kan spille det nå

23:00 31. januar skal Sony vise frem over 15 Playstation 5- og PSVR 2-spill.

Først publisert 31. januar.

Oppdatert, 1 februar, 08:55:

Når kommer Silent Hill 2 fra Blooper Team? Det vet vi ikke, men det vi vet er at Silent Hill: The Short Message er en liten sniktitt man kan spille på Playstation 5 før ny-versjonen lanseres, en eller annen gang.

Annonse


I det minste byr Sony på kamp-gameplay:

Death Stranding 2 er som kjent på vei, og en ny, og veldig merkelig (som forventet), er i den forbindelse lansert – spillet sikter seg inn på lansering neste år:

Hideo Kojima, mannen bak Death Stranding, er dessuten på vei med et nytt “action-espionage”-spill, altså i samme gate som Metal Gear:

Judas er Ken Levine sitt nye spill. Dette er mannen bak Bioshock, noe som er alene er grunn til å ta en titt:

Until Dawn i ny-versjon lanseres til PC og Playstation 5 senere i år med Unreal Engine 5:

Stellar Blade, Rise of the Ronin og mye mer

Sendingen vil vare i over 40 minutter, og spill som skal vises frem inkluderer Stellar Blade og Rise of the Ronin. Begge er spill som lanseres i år. Utover det holder Sony planene sine hemmelige, men i det minste får vi vite at de skal vise frem spill som ikke bare lanseres i år, men også neste år og kanskje lengre frem i tid.

Shift Up står bak Stellar Blade, et koreansk action eventyrspill med store monstre og store våpen. Spillet ble annonsert helt tilbake i 2019 og het den gang Project Eve og var den gang tiltenkt PlayStation 4, Xbox One og Windows. Rise of the Ronin er fra et langt mer kjent utvikler, Team Ninja, studioet bak blant annet Ninja Gaiden, Wo Long: Fallen Dynasty og Dead or Alive-serien.

Annonse