Annonse


Hvem av gutta er best i Tekken 8?

Tekken 8 lanserte 26. Januar i år, og det virker som at Bandai Namco har gjort en fantastisk jobb utfra mottakelsen og omtaler som ligger ute på nettet!

Svaret er Lasse… Lasse er best av oss i Tekken 8, du kan se sendingen her:

Det er ni år siden Tekken 7 ble lansert, og nye Tekken 8 ser ut til å bygge videre på det solide grunnmuren Bandai Namco la ned i forrige spill, mens de byr på en utvidet opplevelse i Tekken 8 – og det virker som åtteren muligens er det beste Tekken spillet til nå.

32 slåsskjemper med neste generasjons grafiske oppgraderinger kolliderer i Tekken 8, hvor alle er designet og utviklet fra bunnen av for å ta i bruk Unreal Engine 5 sin visuelle presentasjon. Samt 16 forskjellige baner med ødeleggbare omgivelser og elementer – og det hele flyter sammen i vakker grøt av grafiske elementer og effekter.

TEKKEN 8 fortsetter den tragiske sagaen om Mishima-blodslinjen og dens verdensrystende grudge-kamper mellom far og sønn. Etter å ha beseiret faren, Heihachi Mishima, fortsetter Kazuya sin erobring for global dominans, ved å bruke styrkene til G Corporation for å føre krig mot verden. Jin blir tvunget til å møte sin skjebne frontalt når han blir gjenforent med sin for lengst tapte mor og prøver å stoppe faren Kazuyas terrorvelde.

Opplev neste kapittel i den lengste videospillhistorien med 32 redesignede, unike slåsskjemper og mestre det helt nye “Heat”-systemet for å knuse motstanderne dine. Nyt hi-fi-grafikk, utviklet for den nye generasjonen maskinvare, for å vise frem hvert øyeblikk av påvirkning og aggressive superbevegelser.

Med en rekke enkeltspillerinnhold å utforske, for eksempel den splitter nye Arcade Quest-modusen og et dyptgående tilpasningssystem for både spillbare og avatarfigurer, introduserer TEKKEN 8 den mest spennende opplevelsen til nå.

– direkte oversatt fra hjemmesiden

Husk å følge oss på Twitch, vi strømmer Tirsdager fra 20:00 – bli gjerne med i Discord-gruppen vår også.

(Sendingen inneholder reklame)

Annonse