copilot microsoft 365
Microsoft 365 har i Norge fått Copilot i dag. Støtte for norsk kommer før sensommeren.

Annonse


Copilot lansert i Norge, men med en hake

Microsoft har endelig åpnet for Copilot også i Norge, men kun i Microsoft 365.

Microsoft 365 bedriftskunder får Copilot i dag

Hvorfor det drøyer slik med Windows 11-støtte vet vi ikke, men siden kontorpakken har klar, tipper vi det ikke står på noe med EU, men at det tekniske må på plass. Klart, du kan jo bruke dette trikset for å hente opp assistenten i Windows 11, selv i Norge.

Copilot for Microsoft 365 kobles opp til bedriftens data – inkludert mailer, Teams-møter, chat-meldinger, dokumenter og mer. Slik vil copiloten kunne forstå både bedriften og de ansattes behov. Slik kan den brukes til alt fra å automatisere tall i et Excel-regneark til å oppsummere et Teams-møte – også det du ikke rakk å delta i. Copiloten er også tilgjengelig i Outlook, PowerPoint, Word og andre Microsoft 365-apper, samt på tvers av disse gjennom Microsoft 365 Chat. 

Microsoft

Dette er mulig

“Siden november 2023 har Copilot for Microsoft 365 vært tilgjengelig for større virksomheter. I dag blir verdens kraftigste produktivitetsverktøy tilgjengelig for alle bedrifter, organisasjoner og virksomheter med Microsoft 365 Business Standard eller Business Premium – uten noen minstekrav til antall lisenser. Også bedriftskunder med Office 365 E3 og E5 kan nå oppgradere arbeidsflyten med Copilot for Microsoft 365,” melder Microsoft i dagens pressemelding som også bekrefter støtte for norsk språk i løpet av første halvdel i år. Det kan jo være en pekepinn for Windows 11-lanseringen.

Dette er også mulig:

“Med god hjelp fra Copilot Pro er det enkelt å for eksempel be Word om å omformulere avsnitt, generere tekst eller oppsummere dokumenter, eller få en PowerPoint-presentasjon laget på sekunder basert på en beskrivelse i klartekst. Copilot Pro kan også lage utkast til svar på e-poster i Outlook, analysere og visualisere data i Excel … og mye, mye mer. Med Copilot Pro kommer også prioritert tilgang til de aller nyeste språkmodellene som OpenAIs GPT-4 Turbo, samt forbedret KI-bildegenerering med Image Creator from Designer (tidligere Bing Image Creator). Snart kommer også Copilot GPT Builder, som gir mulighet til å bygge din egen Copilot GPT, skreddersydd etter egne behov.”

Annonse