forza motorsport
Forza Motorsport ble lansert i oktober 2023, nå lover Turn10 flere større forbedringer tidlig på året.

Annonse


Lover store forbedringer

Vi anmeldte Forza Motorsport i oktober i fjor og belønnet racing-spillet med 8,5 av 10 poeng.

Turn10 skal fikse tre ting tidlig i 2024

Det er flere måneder siden lanseringen, og Turn10 har hatt god tid til å se igjennom hva spillerne ønsker å se forbedret. En av tingene de har fått tilbakemeldinger på er måten man opptjener poeng for å oppgradere bilene: dette gjøres ved å spille, noe vi synes er en god ide. Men nok spillere mener systemet kan bli bedre, så studioet lover å forbedre dette, men samtidig ikke luke bort hva spillerne allerede liker. Denne forbedringen er topp-prioritert.

Turn10 er også ærlige på at regelverket ikke “fungerer som det burde i visse situasjoner:”

“Vi har hørt om inkonsekvente eller urettferdige straffer i tilfeller av forsettlig kjøring inn i biler, å bli dyttet av banen og snurrende biler som dytter sjåfører av banen. Vi har også hørt at høyhastighetskollisjoner noen ganger har ingen straffer mens lavhastighetskollisjoner har milde straffer.” Det sier seg selv: dette må det rettes opp i.”

Det er også problemer med AI-en som må bedres, som Turn10 påpeker kan motspilleren plutselig bremse, ikke akselerere ut av en sving eller bremse for hardt i en sving selv om det ikke er nødvendig. Dette er også en av topp-prioriteringene til studioet tidlig på nyåret.

De tre tingene nevnt ovenfor er bare noen få eksempler på det vi har sett oftest og vet at du bryr deg lidenskapelig om. Vi bryr oss også om å løse disse problemene. Disse og andre problemstillinger jobbes det kontinuerlig med, itereres og vurderes nøye. Hvordan og hva vi implementerer og når er drevet av ønsket om å forbedre opplevelsen regelmessig og konsekvent på en måte som ikke ofrer stabilitet og minimerer eventuell nedetid.

Turn10

Annonse