iphone 15
Apple har rettet alvorlige sikkerhetsfeil i de nye versjonene til iPhone, Mac og iPad.

Annonse


Det er viktig du oppdaterer iPhone

Apple har rullet ut iOS 17.1.2, iPadOS 17.1.2 og macOS Sonoma 14.1.2, men det er ikke snakk om feilrettinger som tidligere antatt.

Oppdater iPhone, Mac og iPad

I stedet er det tetitng av hull Apple gjør i denne oppdateringen. Med andre ord vil vi måtte vente til neste måned, som jo ikke er så lenge til, for å få rettet WiFi- og Hvor er?-feilene som ble introdusert i iOS 17. Jo, 17.2 vil også gjøre det mulig å endre standard meldingsvarsel og justere vibrasjonen.

Det betyr ikke at denne oppdateringen ikke er verdt å laste ned, den er faktisk sterkt anbefalt. Årsaken er at nett-surfing og bruk av nett-innhold kan avsløre sensitiv informasjon. Selskapet sier de vet feilen har blitt utnyttet “i eldre versjoner enn iOS 16.7.1.”

Annonse