disney+
Allerede i desember starter Disney beta-testing av en ny app med alt innholdet fra Disney+ og Hulu. Appen lanseres i ferdig versjon våren 2024.

Annonse


Det store med Disney+ skjer i desember

“Nå har selskapet annonsert de kjøper de resterende bitene (33 prosent) av Hulu fra Comast. Det innebærer at selskapet vil kunne legge til masse nytt innhold,” rapporterte vi 2. november.

Smelter sammen

Og nå begynner ting å gå fort. I forbindelse med fjerde kvartals-rapporten avslører konsernet at en beta-utgave av den helt nye appen kommer allerede neste måned i USA. Hva er så dette? En sammensmeltning av Disney+ og Hulu for å kunne servere alt innholdet i samme app.

Det fremdeles usikkert hva som skjer i Norge i forhold til Hulu-innhold her i landet, da det jo er lisens-begrensninger i forhold til regioner, men det er grunn til å tro at noe nytt innhold drypper over på nordmenns skjermer også.

Lanseres våren 2024

Slik situasjonen er i USA tilbyr Disney+ en Hulu-pakke rent prismessig, men kundene må bruke to ulike apper. Det er fremdeles ikke kjent hva prisen blir for den nye satsingen. Dagens priser er 9,99 dollar måneden med reklame og 19,99 dollar i måneden for å slippe reklamen.

Den ferdige versjonen av appen, og forhåpentligvis hele satsingen, er satt til våren 2024.

Disney+ tilbyr allerede reklame-abonnement i Norge.

Annonse