gears 5
Gears 6 lanseres kanskje i 2026, og skaperen av spillet ønsker å hjelpe til.

Annonse


Tilbyr hjelp

Gears 5 ble lansert september 2019.

Kanskje Bleszinski kan hjelpe til med Gears 6?

Spillet var ikke dårlig, men det var ikke en ny og stor opplevelse heller. Hva som skjer med serien er ukjent, da Microsoft sist brukte tid på Halo Infinite, et spill som måtte utsettes. Da det ble lansert var det en helt OK opplevelse det også, men mottatt med snitt-kritikk.

Nå uttaler Cliff Bleszinski, som har gjort sine egen greie de siste årene. Han lanserte Lawbreakers i 2017 med sitt nye studio Boss Key, men året etter ga han opp etter fire år.

I et intervju med Comicbook mener han at Gears-serien trenger en omstart – han stiller seg til rådighet for å hjelpe:

“Jeg tror Gears trenger en liten omstart, slik som God of War. Jeg har alltid sagt at Phil Spencer har nummeret mitt, jeg er glad for å tilby rådføring. Gears vil alltid være nær og kjær til mitt hjerte. Sent på ettermiddagen, etter at jeg har drukket noen mimosaer, sjekker jeg ut YouTube, og jeg ser på viktige scener fra Gears-serien, som Doms død, eller når Dom som må se kona dø. Så leser jeg kommentarene.”

Annonse


Er Gears 6 et 2026-spill?

Det er ikke godt å si når nye Gears 6 lanseres. Årsaken er at Microsoft-studioet Coalition jobbet med flere nye prosjekt i 2021. Problemet er at tidligere i år så fikk mange utviklere sparken. Ryktene går på at to spill som ikke har noe med Gears å gjøre ble kansellert. Det eneste spillet som det jobbes med er Gears 6, men det er ingen som vet når spillet lanseres – ryktene peker i retning 2026.

Bleszinski røpet samtidig at Boss Key hadde mulighet til å gjøre noe med Aliens-merkevaren, men at planene ikke ble noe av etter at Disney handlet 20th Century Fox.

Annonse