Annonse


Bekrefter nytt stor-spill

Ubisoft har avslørt at The Division 3 er på vei og det er igjen svenske Massive som er utviklere.

“The Division 3” er underveis

Spill nummer to ble lansert i 2019 og hadde et godt grunnlag men det kom liksom ikke helt i gang. “Etter å ha blitt med i Massive Entertainment-teamet og lansert originalen i 2016, flyttet han til Tom Clancys The Division 2 (red. anm.: Ubisoft forlater ikke spillet som fremdeles vil være støttet) som kreativ direktør, hvor han og teamet hans laget et nytt eventyr i sommerlige i Washington, D.C.

Nå er han setter blikket mot Tom Clancys The Division 3, så vel som overfloden av andre prosjekter i The Division-universet, inkludert mobilspillet Tom Clancy’s The Division Resurgence, og overlevelses-action-skytespillet Tom Clancy’s The Division Heartland,” melder Ubisoft i pressemeldingen som refererer til Julian Gerighty.

Gerighty får ansvaret for The Division 3 når Star Wars Outlaws er ferdigutviklet. Gerighty er “Creative Director” for Star Wars-storspillet som lanseres neste år og som ser flott ut. The Division 3 har, ikke så veldig overraskende, ingen lanseringsdato, og er sikkert rundt tre år+ unna.

Ubisoft er aktuelle med “Assassin’s Creed Mirage” som lanseres 5. oktober. Se hvordan det blir på PC.

Annonse