counter-strike 2
Counter-Strike 2 sin åpne beta-test starter trolig onsdag 27. september. Bilde: ITavisen

Annonse


Håpet er at alle kan prøve neste uke

Vi har spilt Counter-Strike 2 to ganger allerede, men for å delta må man betale for Counter-Strike Prime og være aktiv.

27. september kan være den store datoen

Kun da blir man tilfeldig valgt av Valve via CS:GO, altså er den prosess for de som allerede er aktive CS-spillere etter alle disse årene – ikke at CS:GO ser ut som originale CS (2000); det er gjort store oppgraderinger i både grafikk og menyer. Med Counter-Strike 2 er grafikk-plattformen oppgradert til Source 2, grafikk-motoren som brukes av Half-Life 2 (2004.)

Beta-perioden har altså pågått noen måneder, men nå ser det endelig ut til å løsne. @CounterStrike på X spør nemlig om du har lagt planer for førstkommende onsdag – så viktig mener de at spørsmålet er, at også profilen gjenspeiler samme innlegg. Det betyr nok at den åpne beta-en starter 27. september. Valve har jo fra før av lovet beta-start i løpet av sommeren, men for de fleste av oss er sommeren over når man ser ut vinduet.

Ikke bare blir det CS 2 til massene i høst, men oktober blir en usedvanlig stor spill-høst:

  • 6. oktober: Detective Pikachu Returns
  • 10. oktober: Forza Motorsport
  • 12. oktober: Assassin’s Creed Mirage
  • 13. oktober: Lords of the Fallen
  • 20. oktober: Spider-Man 2
  • 20. oktober: Super Mario Bros. Wonder
  • 24. oktober: Cities Skylines II
  • 25. oktober: Alone in the Dark
  • 27. oktober: Alan Wake 2

Annonse