cyberpunk 2077 2.0-oppdateringen
Det har tatt CDPR et par år massivt forbedre Cyberpunk 2077, og i dag blir det enda bedre.

Annonse


OPPDATERT: Nå bør du starte Steam

Endelig er det duket for CDPR sin giga-store oppdatering av Cyberpunk 2077 i forkant av DLC-en, den eneste, som kommer 26. september.

Oppdatert, 17:10:

Oppdateringen kan lastes ned nå. Dette melder CDPR om 2.0-oppdateringen:

“Oppdateringen bringer med seg en overhaling av en rekke spillmekanikk og kjernespillfunksjoner (som politisystemet og egenskaper) kombinert med forskjellige rettelser og forbedringer. Disse endringene gjelder for grunnspillet og er tilgjengelige for alle spillere gratis. Det kommer mer 26. september for eiere av Cyberpunk 2077: Phantom Liberty-utvidelsen!

Annonse


Du kan fortsette å spille fra eksisterende lagringer, men for å få den beste opplevelsen av de omfattende endringene vi har gjort, anbefaler vi å starte en ny gjennomspilling. 26. september vil eiere av Phantom Liberty også ha muligheten til å hoppe rett inn i historien om utvidelsen ved å starte et nytt spill med en ny karakter som allerede er tilstrekkelig oppgradert.

Fordi endringer i viktige spillsystemer er omfattende, anbefaler vi på det sterkeste å avinstallere pre-2.0 mods til moddingfellesskapet har en sjanse til å oppdatere dem. Utdaterte mods kan forstyrre opplevelsen på mange måter og kan i noen situasjoner forårsake kritiske feil.

Vær oppmerksom på at endringen i PC-systemkravene som ble annonsert i juni trer i kraft med denne oppdateringen. Det er spesielt viktig å merke seg at å kjøre spillet på en SSD nå er et krav. Vi fraråder å kjøre spillet på en HDD (eller på et SD-kort på Steam Deck) på grunn av lavere båndbredde som kan føre til at nytt innhold ikke strømmer riktig.

Dette betyr ikke nødvendigvis at 2.0 ikke vil starte med de tidligere minimumskravene. Men fordi det ikke ble testet med dem og vi ikke vil støtte dem aktivt, kan vi ikke garantere at spillet vil fungere. Vi anbefaler å vurdere en oppgradering for å sikre en mer stabil spillopplevelse.”

Den store Cyberpunk 2077-dagen er omsider her

Det er mye som endres i dag, inkludert at modifikasjoner til klærne bestemmer ting som forsvars-egenskaper i tillegg til DLSS 3.5 og ikke minst “path tracing” som er en langt mer avansert og nøyaktig form for ray tracing for en enda fetere visuell opplevelse. Det er mange gameplay-forbedringer også, inkludert politi.

Hvem hadde vel trodd at spillet så til de grader skulle bli spillet som fronter nye grafikk-teknologi da de ble lansert til massiv kritikk og store tekniske problemer i alle bauger og kanter i desember 2020? Vi kan nærmest ikke tro det er så lenge siden spillet ble lansert, men det har blitt mye bedre med årene og kritikerne er fra seg av begeistring over “Phantom Liberty”-utvidelsen.

Så når kan vi forvente å oppgradere til en enda bedre opplevelse? CDPR holder et show klokka 16:00 norsk tid. Det er ventet å vare rundt en time, og etter at showet er over skal oppdateringen være klar, altså klokka 17:00.

  • Nytt egenskaper-tre
  • Omarbeidet statistikk
  • Omarbeidet cyberware
  • Bilkamp (inkludert biler med våpen)
  • Dynamisk politi

Annonse