cyberpunk 2077 nye krav
Vi tipper de aller fleste allerede spiller Cyberpunk 2077 med en SSD-disk. Fra og med tampen av september så er det er krav med en.

Annonse


SSD blir minstekrav

Vi vet hva Starfield krever av PC-en din, nå er Phantom Liberty-kravene også avslørt.

Derfor endrer CDPR kravene

Dette er den store DLC-en til Cyberpunk 2077 med en helt ny historie i spion-sjangeren. Lanseringen er satt til 29. september. Det er minimum-kravene som er endret.

CDPR forklarer hvorfor:

“Endringene i minimumskravene reflekterer vår nye standard vi mener bedre representerer minimums-PC-konfigurasjonen som kreves for å kjøre spillet på 1080p, samtidig som det opprettholdes en snitt-FPS på 30 med lavt detaljnivå. Grunnen til å gjøre disse endringene er at oppdatering av kravene er en viktig del av spillforbedringsprosessen, og av å forbedre og legge til nye funksjoner.”

SSD-er et minimum fra tampen av september

Studioet legger til at “de nye systemkravene er designet for å være mer oppdaterte, og legger til støtte for nye GPU-er som ikke er tilgjengelige ved lansering, og målretter en oppløsning på enten 1080p eller 4K for spesifikke forhåndsinnstillinger i spillet.”

Det nye kravet som blant annet innebærer SSD-lagring, som Starfield har som minimum, lanseres samtidig med Phantom Liberty på tampen av september. Fra før av er Cyberpynk 2077 lansert med “Ray Tracing Overdrive” med minimumskrav RTX 4080.