spider-man 2
Rydd PS5-disken om du planlegger å skaffe deg Spider-Man 2 i oktober.

Annonse


Vi håper du har ryddet plass

20. oktober lanserer Sony og Insomniac Spider-Man 2, eksklusivt til Playstation 5.

Det er god grunn til å være “hypa”

Dette er oppfølgeren Spider-Man fra 2018 og følger samtidig opp Spider-Man: Miles Morales lansert i 2020. Begge spillene er knallgode – vi belønnet dem med respektive 9 av 10 og 9,1 av 10 til Miles Morales PC. Selv om Miles Morales også ble lansert til Playstation 4, er Spider-Man 2 kun til Playstation 5, og det vil være smart å rydde plass.

Grunnen er at spillet vil ta 98GB på konsollens intern-disk som fra før av kun har plass til 667,2GB med spill (hvor mange spill har du klart å stappe inn med under 700GB å rutte med?) – det kan derfor lønne seg å handle en ekstra NVMe-disk så man er sikker. 2TB koster jo kun et par tusenlapper nå.

Vi vet ikke all verden om spillet enda, men vi tipper Sony girer opp markedsføringsmaskinen neste måned. Det vi vet er at spillet kommer med grafikk- og ytelsesmodus for 30 og 60 FPS-bildeoppdateringer. Det kan jo også tenkes at ray tracing i ytelses-modus blir å finne også selv om en tidlig lekkasje mener det ikke skjer, i hvert fall ikke ved lansering. En fremtidig oppdatering kan jo rette på det. De to to andre spillene fikk jo dette i etterkant.

Annonse