Annonse


VI SPILTE: I rommet kan ingen høre oss tape – “Starsiege: Deadzone”

Starsiege: Deadzone er et såkalt korridorutvinning skytespill. Hva enn dette betyr, aner jeg ikke…

Gikk du glipp av sendingen? Se den her:

Starsiege: Deadzone er et flerspiller skytespill satt i verdensrommet. Spillet er en korridorutvinningsskytter hvor du utforsker forlatte romstasjoner som er overkjørt av fiendtlige Cybrids på jakt etter verdifulle ressurser. Du kan samarbeide med to lagkamerater for å søke etter verdifulle ressurser og unnslippe i live.

Bing Chat GPT

Spillet byr på prosedyremessig genererte oppdrag satt på skip – så hver gjennomgang er forskjellig, dette blandet med at man har muligheter til å møte andre spillere gjør at spillet byr på høy vanskelighetsgrad og veldig taktisk spilling.

Starsiege: Deadzone er tilgjengelig på Steam i Early Access

Husk å følge oss på Twitch, vi strømmer Tirsdager fra 20:00 – bli gjerne med i Discord-gruppen vår også.

(Sendingen inneholder reklame)

Annonse