Ubisoft Assassin’s Creed Mirage
Ubisoft lover en mer klassisk Assassin’s Creed-opplevelse med Mirage som lanseres i august.

Annonse


Kan ha avslørt lanseringen til en av årets største spill

Per en GameStop-medarbeider i USA skal Ubisoft lansere “Assassin’s Creed Mirage” i august.

August er trolig måneden

Det siste spillet i serien, Valhalla (2020 – les vår test), ble godt tatt i mot, selv om det nok er mange som mener at serien har blitt for action-fokusert med for lite sniking og parkour (dette vil trolig Ubisoft rette på – les videre).

I bildet delt på Reddit vises det ikke bare at Mirage lanseres i august, men også kommende lanseringer som Street Fighter 6, Diablo IV, Final Fantasy XVI, Pikmin 4, Hogwarts Legacy (Switch), Madden NFL 24, Armored Core VI: Fires of Rubicon og Skull and Bones (som vi dessverre ikke ser når lanseres da bildet kuttes.)

Den kjente spill-lekkeren Tom Henderson avslørte i desember 2022 at spillet kommer i august, så dette later til å være troveridg.

Annonse


12. juni er Ubisofts store spillmesse i LA, så vi forventer de avslører lanseringsdatoen da. I tillegg skal de vise frem mer av spill som Avatar: Frontiers of Pandora, Skull and Bones og xDefiant.

Se traileren

Sist gang vi skrev om Mirage var i september i fjor: Ubisoft har dessverre ikke avslørt Mirage-gameplay, men kan i det minste avsløre at spillet lanseres i 2023. Det de har avslørt er en cinematisk trailer og en lovnad: serien skal tilbake til røttene. Med det regner vi med mindre rå slåssing og kamp som i Valhalla, og mer sniking og snikdrap. Det er jo også hva video-illustrasjonen under hinter til.”

Ubisoft snakket også om to andre spill i serien og det som omtales mer som en tjeneste som kobler sammen spillene, en slags hub som kalles Infinity. I fremtiden kan det også komme flerspiller-opplevelser i Infinity.

Men over til spillene, for en av dem er satt i Japan og navnet er foreløpig Codename Red. Det er Ubisoft Quebec som har ansvaret for denne tittelen. Quebec-studioet har tidligere gjort Valhalla, Odyssey og Origins.

Også var det Codename Hexe som utvikles av Ubisoft Montreal, studioet som skapte det aller første spillet i serien i 2007. Hexe omtales som et veldig annerledes spill i serien, og det er alt vi vet per nå, men et rykte går på at spillet er satt på tampen av Det hellige romerske rike.

Annonse