iphone14pluskanbliutsatt
iPhone 14 Pro blir trolig en giga-hit for Apple da dette blir den første 6,7 tommeren uten Pro-merkelapp og derfor en lavere pris.

Annonse


Den mest spennende iPhone 14-modellen kan bli utsatt

Apple sliter visstnok med produksjonen av den mest spennende iPhone-modellen på en god stund.

Er det krise for modellen som trolig blir utsolgt først? Det tror panel-ekspert

iPhone 14 Plus (som trolig er navnet, og ikke iPhone 14 Max) opplever visstnok problemet i produksjonsnettet.

Dette blir den første 6,7″-modellen som ikke er en Pro-modell, og som derfor utstyres med blant annet 60Hz i stedet for 120Hz (noe som er årsaken til at det ikke bare er å kjøre på med samme produksjonsmetoder som Pro Max-modellen) og et svakere kamera-system. Det er usikkert om samtlige modeller i 14-serien får oppgradert autofokus i selfie-kameraet.

En større skjerm til en lavere pris er ganske sikkert å bli en hit for Apple, men nå kan det altså tenkes at denne modellen kommer senere enn de andre, om da ikke Apple velger å utsette samtlige modeller. Det er også mulig at Apple lanserer samtlige modeller, men at det vil være alt for få 14 Plus til å møte etterspørselen.

Annonse


Kuo mente Apple hadde det under kontroll, men det var i mai

Det er Ross Young som har fått informasjon fra personer med kjennskap til produksjonsnettverket som avslører at produksjonen er “langt bak skjema” – dette inkluderer prognoser for neste måned.

Tidligere har Nikkei Asia meldt om et etterslep på tre uker. Ming-Chi Kuo meldte samtidig den gang, i mai, at situasjonen var under kontroll, men det er jo lenge siden og det er nok mer hold i Youngs oppdatert påstander.

Annonse