iphone14produksjondesign
iPhone 13-serien ble lansert i september og vi forventer at Apple lanserer 14-serien samme måned, spesielt nå som som det kan se ut som komponent-mangelen løsner.

Annonse


Apple har bestemt seg for iPhone 14-designet

Apple har bestemt seg for hvodan iPhone 14 skal se ut. Det rapporterer Taiwan Economic Times.

Det kan bli lettere å skaffe iPhone 14

Avisen, som ofte melder om Apples kommende planer, avslører at testproduksjonen nettopp startet. Luxshare er en av produksjons-partnerne i år, men visstnok ikke for Pro-modellene – uansett har ikke selskapet mottatt den nødvendige informasjonen for å starte masseproduksjonen riktig enda, noe som er normalt: det er jo ikke en gang mars.

Poenget med testproduksjonen er å samle så mye data som mulig for å kunne starte masse-produksjonen så smidig som mulig, noe som starter i løpet av sommeren for en lansering i løpet av høsten.

Slik kan fronten bli

Det store spørsmålet med årets iPhone-lansering er om det er snakk om større endringer, da iPhone 13 egentlig var et s-år (utover langt bedre batterilevetid levert av iPhone 13 Pro Max). Vi har ikke hørt noe mer om det kommende designet etter pille-design ryktene i begynnelsen av januar. Samtidig hevder Jon Prosser at Apple øker størrelsen for å kunne plassere kamera-modulene inn i kroppen slik at de ikke stikker ut.

Uansett er nok det største håpet for mange i år at FaceID sensor-området dramatisk krympes for å kunne øke skjerm-arealet, noe som er viktig kampen mot blant annet Galaxy S22 som kun har sirkel-kamera i front, som dog ikke har sikkert nok for å verifisere betalinger.

Annonse