iphone14pilledesign
Pille-design i stedet for sirkel-design gir mening: Apple skiller seg ut med et pille-design i front på sine iPhone 14 og 15, samtidig som de får plass til det de trenger uten å måtte ta opp masse plass på topp. Dessuten: Beats har en høyttaler kalt Pill. Faksimile: MacRumors

Annonse


iPhone 14 får «pille», ikke sirkel

Vi har lenge lurt på hvordan Apple skal klare å krympte det ganske store FaceID-sensorområdet til en liten sirkel. Svaret: de gjør ikke det

Dette gir mening av flere grunner

I stedet blir det et pille-formet design, da en liten sirkel blir for liten, og fordi en større sirkel enn konkurrentene ikke hadde sett bra ut, og trolig hadde blitt en distraksjon.

Men aller mest mening gir det å ikke ha sirkel-kamera i front da iPhone 14 hadde sett alt for mye ut en Android, og det er noe Apple garantert ønsker å unngå i alle deler av selskapet, ikke minst design og PR.

iPhone må aldri minne om en Android, er PR hos Apple sitt første bud

Samtidig tar jo en pille mye mindre plass enn en busslomme, og Apple får plass til teknologien som skal til for å autentisere kjøp med lagrede kort, noe som er årsaken til at Apple må ha den plassen som kreves for sikker godkjenning, også har de en ny design-form de kan spille på i markedsføringen.

Vi regner i det minste med at dette er tankegangen bak å gå for et pille-design i stedet for den famøse “busslomma”.

Dette ser allerede ut som en Android med iOS.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse