polestar2ytelsesoppgradering
Polestar sin nyeste oppdatering til Long Range Dual Motor-modellene koster 10 200 kroner og øker ytelsen.

Annonse


Øker ytelsen med ny programvare

Dette er den andre oppdateringen fra Polestar etter vår anmeldelse av Polestar 2 i oktober.

Oppdaterer “Long Range Dual Motor”-modellen med bedre ytelse

20. oktober lanserte produsenten en oppdatering som blant annet knytter bilen tettere mot Google Maps. Denne gang er det ytelsen som forbedres:

Polestar har lansert en nedlastbar ytelse-fokusert programvareoppdatering for Polestar 2 Long range Dual motor i utvalgte europeiske markeder og i Kina.

Polestar

Ble først vist frem tidligere i år og inkluderer 50 kW og 20 Nm, “som samlet gir 350 kW (476 hp) og 680 Nm (502 lb. ft)”, ifølge Polestars pressemelding, men merk at man må betale for den. Prisen er rundt 1000 euro (10 200 kroner) avhengig av region. Norge er med på første oppdateringssyklus.

Så hva betyr dette? Jo, nå kan bilen akselerere fra 0 til 100 km/t på 4,4 sekunder, en forbedring fra 4,7 sekunder:

Ytterligere reaksjonsevne gir også en mer sporty kjøreopplevelse totalt sett, og tiden fra 0 til 100 km/t er redusert til 4,4 sekunder. Den ekstra kraften og dreiemomentet er tilgjengelig som en “boost” mellom 70 og 130 km/t, noe som resulterer i enda raskere akselerasjon i mellomhastighet. Akselerering fra 80 til 120 km/t tar bare 2,2 sekunder, et halvt sekund raskere enn i standardbilen.

Polestar

Dette melder Polestar

“Gjennom Polestar Engineered programvare tuning for ytelse bruker Polestar allerede sin ingeniørkompetanse på utvalgte hybrid-biler hos Volvo. Den nye utviklingen byr på muligheter for helelektriske kjøretøy, og lar entusiastiske Polestar 2-sjåfører øke ytelsen til sitt firehjulsdrevet drivverk, samt nyte en skarpere kjøreopplevelse.

Oppgraderingen rulles ut for kunder med overnevnte versjon av Polestar 2 gjennom Polestar Extras i nettbutikken, og kommer som en programvarenedlasting levert til Polestar 2-biler via en Over-the-Air-oppdatering. Muligheten til å kjøpe online og installere eksternt fremhever også Polestars ferdigheter i den stadig mer digitale bilverdenen.”