polestar2oppdatering
P1.7-oppdateringen til Polestar 2 gjør det enklere å spare på batteriet og forvarmer bilens batteri automatisk mot Google Maps.

Annonse


Polestar 2 er oppdatert, kobler seg mot Google Maps

Vi skrev i omtale av Polestar 2 at produsenten har hatt en god oppdateringstakt av programvaren. Sist gang var i juli.

Ny oppdatering gjør det lettere å spare på batteriet

Nå er selskapet igjen aktuelle med en oppdatering som ruller ut til samtlige Polestar 2, også de som ble levert i juli 2020.

Den nye P1.7-oppdateringen inkluderer appen Range Assistant, som bistår sjåføren med å forbedre effektivitet og rekkevidde. Appen inneholder Eco Climate, et modus som lar føreren redusere belastningen fra klimaanlegget på batteriet.

Polestar

Kobler forvarmingen opp mot Google Maps

De har også gjort forvarmingen av batteriet bedre i tillegg til mulighet til å definere når man skal kjøre slik at forvarmingen er optimal:

“Videre har man forbedret forvarmingen av batteriet, noe som først ble introdusert tidlig 2021. Batteriet blir automatisk forvarmet etter forhåndsbestemte tider, for å sikre gunstig batteritemperatur i henhold til avreise-tidspunkt. Dette kan nå konfigureres i Polestar appen.”

“Optimalisering av batteritemperatur spiller også en rolle under hurtiglading. Den nye OTA-oppdateringen inneholder en forvarmer-funksjon for batteriet, som er koblet opp mot Google Maps. Når en hurtigladestasjon er lagt inn som et stopp under kjøring, vil batteriet forberedes under kjøreturen for raskest mulig lading.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse