applestoreplaner2022
iPad Pro og MacBook Air blir helt nye neste år. Det kommer også en større iMac og en helt ny Apple Watch.

Annonse


Det kommer haugevis med nye Apple-produkter neste år

Mark Gurman lekker informasjon om neste års Apple-planer som bare det.

VR, MacBook Air, iPad Pro og mer

Vi skrev nettopp om VR/AR-hodesettet han mener får et stort gaming-fokus grunnet en meget høyoppløst skjerm og god ytelse – kommunikasjon og media-konsum blir også viktig, men det er altså spill-utviklere han mener Apple vil fri ekstra til med en ny App Store for de nye opplevelsene.

Produktet ventes det at Apple viser frem sommeren 2022 for å gjøre nettopp utviklerne klare til å skape nye opplevelser og for å kunne produsere nok av dem. Det er derfor ikke utenkelig at produktet ikke kommer i salg før tidlig 2023.

MacBook Air

Men så var det Apples andre godt etablerte produkter, for det var ikke så mange store lanseringer i år utover MacBook Pro, men som undertegnede påpekte i testen, er dette virkelig et proff-produkt og de aller fleste bør vente på nye MacBook Air.

Annonse


Så er dette også hva Gurman nå sier, og som vi lenge har regnet med: MacBook Air får den største oppgraderingen noen sinne neste år, og den utstyres med Apple Silicon M2. Forvent der for M2X-brikker til MacBook Pro i 2023.

MacBook Air blir ny på alle måter i 2022.

iPad Pro og iPad Pro

Mer overraskende er det at iPad Pro får trådløs lading neste og et nytt design. iPad Air oppgraderes også, det samme gjør den rimeligste iPad-en.

Hva Apple har tenkt å gjøre for å forbedre multitasking-opplevelsen, for det regner vi med skjer med iPadOS 16, er enda ikke kjent.

Og endelig skal det være klart for avduking av nye AirPods Pro som jo ikke ser ut som et like bra kjøp nå som AirPods 3 er lansert.

iPad Pro får et nytt design neste år etter at designet først ble introdusert i 2018.

iPhone og Mac

Vi har allerede dekket saken om at det kommer en ny iPhone SE (3. generasjon) tidlig neste år, og dette backes opp av Gurman som også sier at Apples billigste endelig får 5G. Det blir nok et stort salgsargument.

Det kommer helt sikkert en oppgradert iMac med M2-brikke også, men den store nyheten blir en større (32″)og kraftigere iMac.

Mac mini oppgraderes også, det samme gjør den rimeligste MacBook Pro-modellen i tillegg til Mac Pro med Apple Silicon. Det er jaggu mange Mac-er.

Det ventes en større 32″ iMac neste år. Dagens modell oppgraderes nok med Apple Silicon M2.

Apple Watch

Som vi har nevnt til det kjedsommelige ble det ingen ny-ny Apple Watch i år likevel, men neste år kommer det visstnok en sports-utgave av klokkeserien som er myntet på ekstrem-utøvere. Dette har blitt ryktet tidligere. Også ypperlige Watch SE oppgraderes i 2022.

Om de to andre modellene får nytt design, det sies det ikke noe om, men vi har en følelse at det skal skje neste år etter at designet har vært uendret siden lanseringen i 2015, utover større urskiver.

Vi har gjentatte ganger anbefalt rimeligere Apple Watch SE over toppmodellene. Neste år oppgraderes også disse.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse