Annonse


Nye iMac får trolig 32″, men blir det et XDR-panel?

Lekkeren l0vetodream har ofte rett i sine Apple-lekkasjer. Nå melder han en stor-oppgradering av iMac.

iMac med Apple Silicon får trolig 32″

Fra før av har Apple pensjonert Pro-modellen, så nå gjenstår kun 21,5″ og 27″. Vi tipper Apple pensjonerer den minste modellen i iMac-serien også (de har jo garantert kuttet rammene nå, og derfor kan størrelsen på hele maskinen krympes), og introduserer kanskje en på 27″ og en helt ny dyrere en, en 32″ med XDR-panel som nå selges som Apples eksterne proff-monitorer.

Problemet er prisen på disse: 58 990 kroner koster den rimeligste uten nano-teknologi. Kanskje har Apple klart å kutte kostnadene forbundet med produksjonen, eventuelt så er det en rimeligere variant. Om de klarer en iMac til 60 000 kroner vil det jo definitivt være en Pro-modell.

Dette designet er jo flott, hva om Apple plasserte M2-brikker i den?

“Skjermen til iMac er veldig stor, større enn den største”, lyder det i tweeten

Vi vet det kommer nye iMac-er, og vi håper og tror årsaken til at de ikke ble lansert samtidig som MacBook Air, Pro og Mac mini, er grunnet et nytt design. Også er jo også håpet at de introduserer M2 eller M1X i de nye maskinene.

Vi ser for oss at Apple må bygge ut designet noe for å få plass til flere komponenter.

Annonse


Annonse


Annonse