Baby dogecoin
Elon Musks siste krypto-tweets slo ut på en annen mynt enn dogecoin.

Annonse


Ny kryptomynt opp 90 prosent etter Musk-tweet

Elon Musks siste krypto-tweets fikk ikke samme virkning på dogecoin som tidligere twitringer. Derimot gjorde Baby dogecoin et umiddelbart og eksplosivt hopp.

Artikkelen inneholder reklamelenker.

Klarer ikke å holde seg borte fra krypto-twitring

Elon har hatt en kort pause hvor han ikke har twitret om kryptovaluta, men igår klarte han ikke å holde seg lenger. 

Han fikk svar på tiltale. ‘Din innvirkning på markedet avtar for hver tweet. Dette er et godt tegn, markedet modnes og kan ikke manipuleres i samme grad av en person.’

Annonse


Les også: Hvordan kjøpe Bitcoin

Et forsøk til

Det kom en tweet til hvor Musk på sin sedvanlig “humoristiske” måte flettet inn ordet Doge uten at det heller påvirket dogecoin-kursen i nevneverdig grad. “Baby Doge, doo, doo, doo, doo, doo” refererer til en sang kalt “Baby Shark”.

Markedet tolket det som om Musk ikke hadde dogecoin i tankene, men Baby dogecoin, og reagerte ganske umiddelbart med å sende den nesten 90 prosent opp. I løpet av dagen tangerte den toppnoteringen fra 24. juni.

Musks uttalte støtte til Dogecoin har uten tvil vært med på å drive kursen. På ett tidspunkt nådde den 0,75 dollar og var fjerde største digitale aktiva. Med markedskorrigeringen og den avtagende hypen som fulgte, er den ned 67 prosent fra toppen. Investorer som har fulgt Musk blindt har ventet på tweet-støtte, men denne gangen fikk de ikke det utslaget de hadde forventet.

Les også: Hvordan kjøpe Ethereum

Om Baby-effekten var tilsiktet, vites ikke. Dette er en av flere mynter som åpenbart forsøker å kopiere dogecoin-suksessen. Kanskje har den fanget Musks oppmerksomhet.

Annonse


Annonse


Annonse