ipadproglassmagsafe2022
iPad mini blir trolig helt ny i år, også kommer det en slankere iPad. Neste år er det kanskje duket for en iPad Pro med glassbakside for å kunne lade andre Apple-enheter. Samme brett ventes å få MagSafe.

Annonse


Apple-bonanza: iPad Pro 2022 kommer i glass, ny iPad mini i år – har fremdeles ikke gitt opp AirPower

Troverdige Bloomberg hevder å vite Apples planer for iPad i år og neste år, med mer.

Gode nyheter for iPad mini-fans: produktet er ikke dødt

Først og fremst, denne iPad mini-modellen mange venter på, med langt slankere rammer og et nytt design, lanseres visstnok i år.

Dette vil være første gang på seks år Apple forandrer designet på iPad mini, med andre ord er det på overtid. Apple tester en modell uten hjem-knapp, så forvent FaceID.

Bloomberg tror også på lanseringen av en oppdatert og tynnere versjon av den aller rimeligste iPad-en i 2021, omtrent samtidig med nye iPad mini.

Er glass på iPad Pro verdt det?

Bloomberg vet også noe om nye iPad Pro, altså modellen som kommer neste år: ifølge dem skal denne leveres med glass som materiale på baksiden i stedet for aluminium. Dette høres ut som risikosport, men det må til for å få til reversert lading (du husker sikkert ryktene om at iPhone 12 skulle ha samme mulighet, men det skjedde jo aldri) som Bloomberg hevder er planen.

Annonse
Det gir mening å kunne lade iPhone med iPad, men samtidig er ikke batterilevetiden på iPad Pro M1 bedre enn forrige generasjon (under 10 timer med litt ekstra stressing), så vi håper at dette forbedres for å også kunne levere strøm til iPhone.

Uansett kan Apple planer endre seg, og ifølge Bloomberg er utviklingen fremdeles i en tidlig fase.

MagSafe kommer kanskje til iPad Pro neste år

Jo, også avslører Bloomberg at Apple tester en MagSafe-løsning for iPad Pro. Det gir mening å gjøre dette nå som MacBook Pro 14 og 16 snart kommer med samme mulighet, og det faktum at iMac M1 har en magnetløsning.

Nekter å gi opp AirPower – forsker på ekte trådløs lading som Xiaomi

Det er en rekke gode produkter som nå gjør det samme som Apple så for seg med AirPower, men utrolig nok har selskapet ikke gitt opp en lade-matte, er de ferske opplysningene fra Bloomberg.

Bloomberg mener å vite at de prøver å utvikle en som kan lade iPhone, Watch og AirPods samtidig, men at de også forsker på lading som fungerer over lengre avstander:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse