ipadmini2021
iPad mini låner visstnok iPad Air-designet som igjen lånte fra iPad Pro. Lanseringen skal finne sted på tampen av året og skjermen skal være økt til 8,4".

Annonse


Nye iPad mini kommer ikke før på slutten av året

Vi hadde faktisk litt trua på en iPad mini med iPad Pro-design, men Apple introduserte i stedet en iPad Pro M1 og en iMac M1.

iPad mini er en fabelaktig surfe- og gaming-enhet

Mini-en har ikke vært viktig for Apple på veldig mange år, men vi synes fremdeles den har en plass i hverdagen da den byr på en unikt god surfe-opplevelse.

Ikke er den dum som spill-maskin heller, og med kjappere brikkesett (M1 hadde vært moro, men er mer enn hva man trenger), mindre panel og nytt design kan jo Apple selge den i kombinasjon med Apple Arcade?

Får trolig iPad Pro/Air-design

Uansett hva som er den langsiktige planen for mini-serien, for vi tror den forsvinner når “iPhone Fold” kommer i 2023, så er det i det minste hyggelig å høre at den blir oppdatert igjen, men altså senere i løpet av året i følge Ming-Chi Kuo.

Det ryktes et nytt design lånt fra iPad Air 2019 som jo er nærmest prikk likt iPad Pro. Fordi panelene er kuttet skal skjermen økes fra 7,9″ til  8,4″.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse