applewatchextreme
Apple vurderer å lansere en ekstremsport-variant av Watch.

Annonse


Apple vurderer en ny type Apple Watch

Bloomberg melder at Apple vurderer å lansere en ny type Apple Watch som tåler mer. Produktet skal fremdeles selges innenfor sport- og trenings-segmentet, men denne gang innenfor ekstrem-sport.

Lanseringen kan skje sent i år, eller tidlig i 2022

Som avisen påpeker er dette andre gang selskapet vurderer et slikt produkt: første gang var i 2015 da de lanserte den aller første klokka, men siden lanseringen av første generasjon endret Apple fokuset og dermed også markedsføringen samt mye av funksjonaliteten slik at produktet siktet seg inn på aktiviteter og mindre på klokkens design og mote-fokuset.

Om ekstrem-varianten lanseres, vil den tåle hardere støt og ha ytterligere beskyttelse, trolig vil den tåle dypere farvann, noe surfere vil sette pris på.

Bruker gummi-materialer

Apple har også lagt merke til at selskap som Casio (G-Shock overlever alle trender) gjør det bra med klokker som ser tøffe ut og som tåler en støyt, de ser derfor muligheten til ikke bare å lansere et tøffere design, men også legge til flere øvelser i watchOS.

Det er lett å se for seg hvordan Apple kan markedsføre et slikt produkt, men så lurer vi på om batterilevetiden vil forbedres betraktelig. Det vil gi mening for et slikt produkt, for om de er større kan det plasseres et større batteri i dem samtidig som det gir mening design-messig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse