Dette skal være S11-kameraoppsettet.

Annonse


Datoen for Galaxy S11-lanseringen kan være avslørt, men det er slett ikke alt

Mellom CES-messen i Las Vegas i januar og Mobile World Congress i Barcelona i februar, vil Samung trekke sløret av sin nye flaggskipserie, Galaxy S11.

Avduking 18. februar

Datoen dere kan glede dere til er visstnok 18. februar, ifølge den notoriske lekkeren Ice Universe. I fjor hadde Samsung sitt Unpacked-arrangement 21. februar, så vi kan altså forvente en noe tidligere avduking i år.

Les også: Se de første bildene av Galaxy S11

I tillegg til at S11-serien skal presenteres for første gang, vil Samsung også vise frem en ny brettbar smarttelefon med et «clamshell»-design, hevder Ice Universe. Hvorvidt denne vil bære Galaxy Fold-navnet eller ikke vites ikke.

Annonse


Les også: Samsung Galaxy S11-lekkasje: langt tynnere bunnramme og «stjeler» dette fra Note 10

108MP-kamera med banebrytende teknologi

Designet på S11-serien vet vi endelig litt mer om: det vil trolig være svært likt Galaxy A71-designet. Det betyr et punch hole-kamera i midten på fronten av telefonen (selfie-kameraet) og en massiv kameraklump på baksiden. Ifølge Ice Universe får S11+ et 108MP-kamera med  9-to-1 Bayer-teknologi. Med en slik «pixel binning»-teknologi vil individuelle kombinerte pikselene ha en størrelse på 2.4μm, det største man hittil har sett i et mobilkamera.

Tre kameraer

På høyresiden av kameraoppsettet skal det visstnok være en blits og en 3D ToF (Time of Flight)-sensor.

Totalt vil det være fire kameraer på baksiden. Foruten 108MP-kameraet vil telefonen komme med et periscope-kamera (den nederste sensoren) og en utravidvinkelsensor (den øverste sensoren) – begge på 12 megapiksler.

Massivt batteri

Når det gjelder batteriene vil S11 få et batteri på hele 4,500mAh. S11+ får et enda heftigere batteri på 5,000mAh.

Kilde:
Ice Universe (Twitter)