Samsung Galaxy S11
Galaxy S11 ser trolig slik ut.

Annonse


Se de første bildene av Galaxy S11

Samsung Galaxy S11 får kanskje noen saftige oppgraderinger sammenlignet med årets serie, S10. Men det handler ikke først og fremst om designet, for mye er fortsatt likt.

Nå har den første ordentlig lekkasjen endelig ankommet. Twitter-brukeren OnLeaks kan i samarbeid med 91Mobiles presentere de første 3D-bildene av S11-designet.

Følger i Note 10s fotspor

Samsung skal lansere tre modeller av sin neste flaggskip-serie, akkurat slik selskapet gjorde i år.

De nye bildene av telefonen viser at S11 får opptil fem kameraer på baksiden, i et rektangulært oppsett. I tillegg får telefonen et punch-hole-kamera på fronten. Men denne gangen gjør Samsung det samme som med Note 10 – hullet er ikke til øverst til høyre på panelet, med på midten.

Høyere og smalere

Skjermen skal visstnok være på 6.7 tommer og ja – den er fortsatt kurvet rundt kantene, dog mindre enn på S10.

Det ryktes også at telefonen får et 120Hz-panel, i tillegg til et 108MP-kamera.

Hele telefonen skal faktisk være en del større enn S10. S11 måler 161.9 x 73.7 x 7.8mm, mot S10s 149.9 x 70.4 x 7.8mm.

Kvitter seg med dette

Legg merke til at bildene ikke viser noen 3,5mm-inngang. Skal du bruke hodetelefoner er du altså avhengig av et Bluetooth-hodesett eller ta i bruk et USB-C til 3,5mm-adapter.

Ikke minst må følgende nevnes: Bixby-knappen ser ut til å være borte!

5G, hurtiglading og større batteri

En nylig sertifisering av S11 i Kina avslører også noen av spesifikasjonene til telefonen. Samsung har registrert en modell med kodenavn SM-G9860. Denne telefonen skal være 5G-klar og har støtte for 25W hurtiglading takket være EP-TA800-laderen, som etter alt å dømme inkluderes i esken.

Tidligere lekkasjer har hintet til at Galaxy S11 får et 4300mAh-batteri, noe som er en betydelig oppgradering i forhold til S10, som har et 3400mAh-batteri. Men, med 5G-støtte er dette trolig en nødvendig oppgradering.

Det er naturligvis ingen garanti for at sluttproduktet blir som vist på bildene, men ettersom S11 skal avdukes i februar neste år, gir det mening at det nå dukker opp skisser som viser hvordan telefonen ser ut.

Kilde:
XDA Developers

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse