OnePlus-7T-2

Annonse


OnePlus 7T tikker alle boksene: 90Hz, trippelkamera, Snapdragon 855+ og en pris du ikke kan si nei til

Etter et par uker som startet med rykter og endte opp i OnePlus sin egne annonsering av en kommende oppgradering til OnePlus-rekken med smarttelefoner så har de nå offisielt lagt frem en liste med spesifikasjoner for OnePlus 7T.

Dette er endret

På innsiden vil du finne at Snapdragon 855-brikken er skiftet ut til fordel for årets Plus-utgave av denne, 8GB minne og 128, alternativt 256GB med lagringsplass – av typen UFS 3.0.

OnePlus forteller noe vi er enige i: ved å tilby kun én standardkonfigurasjon med mulighet for oppgradering av lagringsplass så vil kundens beslutningsprosess bli enklere samtidig som enhetens holdbarhet over tid vil påvirkes positivt.

Skjermen er på 6.55-tommer og med et 20:9 bildeforhold, 90Hz og FHD+. Oppløsningen er på 2400 x 1080, og det bør legges merke til at mobiltelefonen preges av OnePlus sin beslutning om å gå vekk fra runde kanter – her er alt flatt.

Annonse


Fingeravtrykkleseren i skjermen skal være forbedret med raskere og mer nøyaktig, mens “vanndråpen” i topp er forminsket med 30 prosent og består av et 16 megapikslers selfiekamera.

Bedre kamera

Apropos kamera: oppsettet er oppgradert til å være tredelt med en 48-megapiksler som hovedsensor, 12 megapikslers telefotosensor (2X) og en ultravid sensor på 16MP. Blant annet får man nå muligheten til å ta video i en “super-steady“-funksjon som kan minne om stabiliseringen i GoPro-utstyr.

Også til det som kanskje gjør lanseringen ekstra interessant: alt ovennevnt kan bli ditt for 599 dollar, med en norsk lanseringsdato som hittil er ukjent – i USA blir den tilgjengelig den 18. oktober.

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse