manny-krypto-pac
Boksestjernen Manny Pacquiao lanserte i helgen sin egen kryptovaluta som en ny måte der tilhengerne hans kan kjøpe merch blant annet.

Annonse


Han er verdens første kjendis til å lansere egen kryptovaluta

Regjerende verdensmesteren i boksing – Manny Pacquiao – annonserte i går at han lanserer sin egen kryptovaluta kalt Pac. Annonseringen ble gjort i forbindelse med en gratiskonsert i Manila der boksemesteren som også er senator i hjemlandet Filippinene viste de to tusen besøkende hva kryptovalutaen er god for.

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

Les mer om kryptovaluta i våre guider: 

En kommende trend?

De såkalte “Pac”-myntene kan brukes til kjøpe bokserens merchandise og også til å kunne samhandle med ham på sosiale medier. Kryptovalutaen blir tilgjengelig på Global Crypto Offering Exchange (GCOX) med tilhold i Singapore, der i tillegg til Pacquiao den britiske fotballstjernen Michael Owen er privat investor.

Annonse


Også artisten Jason Derulo samt tennisspilleren Caroline Wozniacki har planer om å lansere egne kryptomynter gjennom samme portal, noe som kan tyde på en trend fremover. Administrerende direktør i GCOX forteller til Reuters at de ikke er i markedet for å tjene masse penger, men for å bygge opp et økosystem.

Kilde:
WTVbam

Annonse


Annonse


Annonse