Torrent pirat
En russisk borger slipper fengsel etter å ha forsøkt å brenne ned det russiske organet som sørger for å stenge pirat-nettsider.

Annonse


Myndighetene stengte mannens torrent-favoritt – da gjorde han dette

De siste ti årene har strømmetjenester bidratt til at stadig færre laster ned filmer og serier ulovlig, men det ville vært en sterk overdrivelse å si at problemet med piratkopiering er fullstendig borte.

Ville brenne ned kontorene

Fortsatt jobber rettighetshavere hardt for å beskytte innholdet sitt, og som en del av dette stenges det torrent-sider på en daglig basis.

En mann i Russland -Pavel Kopylov – fikk erfare dette i 2018. Da sørget russiske Roscomnadzor for å stenge mannens torrent-favoritt. Men det falt ikke i god jord hos den tidligere studenten, som deretter tok turen til Roscomnadzor og forsøte å brenne ned kontorene deres. Det skriver Kotaku.

Forsøkte gjentatte ganger

Men det var ikke én isolert hendelse. Mannen forsøkte nemlig å tenne på bygningen hele tre ganger. Den første gangen gjorde han dette ved å kaste en flaske med brennbar væske og en brennende fyrstikk inn i bygningen. Men det oppstod ingen brann, og en vakt på stedet oppdaget raskt at noe var i gjære på grunn av all lyden.

Annonse


To uker senere forsøkte han på nytt. Det oppstod en brann, men den ble slokket etter kort tid. Det siste forsøket ble også en fiasko ettersom en vakt tok mannen på fersk gjerning.

Slipper fengsel

Den siktede russiske borgeren har erkjent de faktiske forhold. Kopylov risikerte opp mot fem år i fengsel, men ifølge Interfax slipper han å sone bak murene.

Han ble istedet løslatt med prøvetid på 18 måneder.

Kilde:
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse