Tyler «Ninja» Blevins
Tyler «Ninja» Blevins har gått over til Microsofts strømmeplattform Mixer.

Annonse


Forlot Twitch forrige uke – nå renner abonnentene inn på Fortnite-kjendisens nye plattform

Forrige uke ble det kjent at «Ninja» – en av verdens største Fortnite-spillere – forlater Twitch til fordel for eksklusiv strømming på Microsofts strømmeplattform Mixer.

Mixer har langt færre brukere og seere enn Twitch, så overgangen kom nok overraskende på mange. Det er heller ikke sikkert at alle seere har fått med seg at Ninja, som hadde 14 millioner følgere på plattformen, faktisk har forlatt Twitch.

Les også: Sjekk den vanvittige summen EA betalte Ninja for å strømme Apex Legends

– I et annet slott

Men det får du vite dersom du besøker Twitch-profilen hans. Der blir du nå møtt av denne Super Mario Bros.-referansen:

Annonse
«Ninja er antagelig i et annet slott.», kan man lese på toppbanneret.

Videre blir besøkende oppfordret til å «sjekke ut disse populære kanalene» istedet – en liste bestående av andre Fortnite-kanaler.

Fortnite-kongen Ninja flytter fra Twitch, eid av Amazon, til Mixer fra Microsoft.

Abonnentene renner inn på Mixer

Like etter at overgangen ble kjent fjernet Twitch «partner»-merket bak Tyler Blevins kontonavn. Men videoarkivet hans er fortsatt tilgjengelig i skrivende stund. Fortsatt ligger det ute over 900 videoer. Flere av dem har mange millioner visninger.

Som en del av Microsofts stjernesignering tilbyr selskapet folk å abonnere på Blevins gratis i én måned. Ninja har nå fått over over 600 000 abonnenter på Mixer.

Siden Ninja gjennomførte sin første sending på den nye plattformen, har Mixer klatret til topps i App Stores gratiskategori.

Kilde:
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse